MOMENTS & MORE ZALTBOMMEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moments & More Zaltbommel. Meer weten? Ontdek meer

22 okt 2022 om 21:20 Deze levering was heel goed! Ik had gebeld en een opmerking geplaatst en ze hebben gemaakt waar ik om vroeg. Dank!!! De loaded fries waren heerlijk!
8 okt 2022 om 21:13 Ik had een opmerking erbij geplaatst maar niets mee gedaan
1 okt 2022 om 15:51 Totaal niet de moeite en zwaar overprijsd. Eerst lekkere beefburgers, nu smakeloze grillburger, slappe rauwe friet en 1 hapje groenvoer. Lijkt sterk bezuinigd, minder goed eten en hogere prijs, 43 euro voor drie personen friet en burgers. Niet meer.
29 sep 2022 om 19:02 Normaal altijd goed maar had nu slappe friet
25 sep 2022 om 20:13 Heerlijk gegeten. Friet warm en knapperig, optijd bezorgd en heerlijk bereid. 100 punten!
16 sep 2022 om 20:40 Karige menu’s, twee besteld en samen een half bakje friet moeten delen :(
16 sep 2022 om 19:58 Eten was er snel. Wel enigszins teleurgesteld. Voor 12,50 verwacht je wel een echt menu: we kregen een bakje met friet en een burger los erbij. Geen salade zoals eerder? Verder was de friet érg zout. De loaded fries instanbul was wel goed.
19 aug 2022 om 21:40 Heerlijk gegeten
8 aug 2022 om 6:40 We hebben heerlijk gegeten!
25 jul 2022 om 9:12 De 2 bestelde maaltijden waren prima. Goede temperatuur en vers. Het kindermenu was de friet niet doorgebakken, 1/2 rauw, die hebben we helaas moeten weggooien...
28 jun 2022 om 8:14 Heerlijk!
26 jun 2022 om 23:55 Burger was wat pittig, had ik niet verwacht. Verder heel nice B)